Vampyr

Förlåt mig sååå mycket att jag inte uppdaterade igår! Det krånglade med bilderna jag skulle lägga upp igår som jag sa till er på instagram (IG: evelinablom) och sen så hade jag så mycket annat för mig. Men nu är jag tillbaka! Igår så sminkade jag Felicia till en snygg sexig vampyr haha ;) Här får ni beskrivning om hur jag gjort så ni kan testa på det hemma!


När ni gör basen, se till så att den blir ljusare än din egna hudton och gärna grå. Här har jag ännu inte gjort hennes panna så här ser ni skillnaden! (Hon har fransförlängning, annars så har ni såklart inte mascara när ni börjar sminkningen.)


Nu är hela basen klar, se till att dra ner på halsen och öronen och över läpparna, va noga med pudringen under och ovanför ögat och sedan pudra som vanligt. Tyvärr så glömde jag ta kort på modelleringen! Men du tar en gråbrun skugga som du tar under ögonen, under käkbenet och gärna väldigt tydligt så man ser det! Ovanför pannan vid hårfästet och i vecken vid munnen! På denna bilden har jag inte modellerat.


Måla brynen gärna lite mörkare än vad du brukar, lek med formen! Sedan börjar du göra en svart sotning försiktigt uppåt, och sedan under ögat. Nu till det trixiga, gör en spets. Jag använde mig utav en snedskuren pensel och svart skugga som jag blött ner, sedan format den som jag vill.

Ta nu en röd skugga på ögonlocket där du slutade med den svarta och sudda uppåt, ta också röd skugga nedanför ögat efter den svarta och sudda ut. Och till slut tar du röd kajal och tar på slemhinnan!


Ta nu en svart läppenna och svart läppstift, eller som jag gjorde, en eyeliner och målade formen runt läpparna och sedan suddade lite inåt. Och sedan ett vinrött/lila läppstift och suddade in tillsammans med det svarta! Ta sedan på läppglans så det glittriga/glansiga kommer fram.

And voila! Vill du ha blod så kan du blanda mörk sirap och röd karamellfärg, eller brunt och rött läppstift. Och har du vampyrtänder och några coola linser så kör på det också!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback