Hej allihopa!

Nu är vi äntligen framme i Sydney. Äntligen! Efter en otroligt lång resa så känner vi oss helt mörbultade från topp till tå. Jag har ändå sovit bra på flygen medan molle knappt sovit alls, stackarn!

Mellanlandningarna har gått väldigt bra, planet var lite försenat från landvetter så vi väntade nästan inget alls i Helsingfors. Och i Hong Kong gick tiden rätt snabbt eftersom deras flygplats är så enormt stor! Fanns hur många butiker och matställen som helst att kika på och fönstershoppa lite.

När vi väl kom fram i Sydney och kom till passkontrollen var den så hård som vi trodde den skulle vara. Till exempel så hade de hundar som skulle gå igenom våra bagage och skälla om de hittade något. En söt liten vovve stannade extra länge på min ryggsäck men gick sedan vidare, puh!

På vårt hostel tog vi en powernap på ca 1 timme för att sedan gå och utforska lite och få något i magen. Vi var bland annat i China Town, Paddy's Market och Darling Harbour! Vi åt på Hard Rock vid hamnen där en av servitriserna föreslog att vi skulle ta en nachotallrik och två tequilashots till vår jetlag... Nej tack haha!
Vi är sååå trötta, vi har gått som zombies hela dagen och längtar bara efter sängen.

Imorgon ska vi förmodligen till Bondi Beach, men mer om det imorgon. Ha det så fint så länge, kram!!

Bilder kommer när internet tillåter hihiHej
Vad gött att ni har kommit på plats om än lite trötta , nachotallrik och två tequilashots ska inte undetskattas 😉.

2014-10-21 | 10:59:47

G'day, mate!
Skönt att ni äntligen är på marken igen. Jag förstår att det var en tuff resa och att ni är helt slut. Nu börjar ert äventyr på riktigt och ni kommer att ha så himla kul tillsammans.
Älskar er.

2014-10-21 | 12:46:18

Hej goingar!!
Jag fick precis bloggadressen av farmor.
Va härligt att ni är framme och att resan gick bra!! 👍
Det ska bli så spännande att få följa erat äventyr!! 😊
Massa massa kramar från oss 😍

2014-10-22 | 20:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback