Hervey Bay

Imorse kom vi fram vid strax efter 7 på morgonen. Vi satte oss i shuttlebussen och så åkte vi iväg till vårat nya hostel. Det var en bit utanför, och det är helt av inte så mycket att göra här. Det tar 10 minuters gång till Woolworth och man var nästan tvungen att cykla för att komma till strandpromenaden. 

Vi gick och la oss i sängen nästan omgående och sov fram till 12 snåret. 
Här finns det höns, ankor och små jättesöta ankungar, och en jätteskön påfågel som struttar pmkring. Allihopa går helt lösa här och man kan gå väldigt nära dem, så söta! 

Annars har vi mest varit lite vid poolen, gått och köpt mat, tittat på jättegamla avsnitt av Friends på TV! 

Det var så skönt att duscha ordentligt efter båtturen också! Man fick inte ha med sig schampo eller annat så man sköljde bara av sig snabbt. Vi trodde vi kunde duscha på vårat hostel när vi kol tillbaka men det kostade 5 dollar per person bara för att vi hade checkat ut. Så nepp! De skulle inte lura oss på pengar så vi gick till poolen och tvättade av oss med duschkräm där i alla fall. 

Så nu är vi rena och fräscha igen och är spända inför äventyret imorgon! Vi ska på utflykt med Cool Dingo och se Fraser Island i 2 dagar/1natt. Så uppdatering kommer! 


Självklart kommer det inlägg om båtturen vi gjort också, inom de närmsta dagarna! Kramisar💗
Här finns tydligen äggtoddy på kartong! Den ni! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback