💙🐠🐬🏊💦

Ni kanske tycker jag skriver temperaturer hela tiden men det är ju såklart enbart för att göra er avundsjuka. Hur varmt har ni det nu? Under 5 graders sträcket kanske? När vi satt och väntade på båten 07:30 kan jag tala om att det var 27 grader. Fantastiskt va? Det var det! 

15 minuter innan vi satt där kom vi halvspringandes till incheckningen, och insåg just i den sekunden att, vi har ju inte med oss pappret! Det är en sån stund i livet man bara suckar djupt. Men som tur var visade det sig att det räckte med id-kort och namn. Tack och lov! 

När vi kom på båten sittandes längst upp där solen sken insåg vi efter en stund att ett äldre par framför oss också var svenskar. De hade bland annat varit i öknen, där det hade ösregnat på dem som tydligen var väldigt ovanligt. Konstigt va? De var i vilket fall oerhört trevliga och roliga att prata med. Dock började jag bli rätt så sjösjuk så vi vandrade längst ner där jag fick en påse i handen och ett glas med is i(det blev inte värre än så tacktacktack). Japp! Där satt jag och kikade mitt ut i fjärran med endast hav och någon ö som utsikt, jag kanske inte uppskattade det så mycket då eftersom det var annat att fokusera på men jag kan ändå tala om att det var magiskt. Kristallblått vatten och blå himmel!

Första snorklingen var på gång men jag var inte på hugget för att göra det så jag tittade på alla andra små maskar med snorklar i havet (man har på sig en helkroppsdräkt som skyddar en mot bland annat farliga maneter, men det ser lite roligt ut). Klickade en del fina kort på dem, och speciellt min kära Mikael. Han kom upp till mig helt fascinerad och ögonen bara lyste. Att simma bland firrarna och världens största korallrev är ändå rätt häftigt. 

Efter en båttur på 4 minuter var vi framme på nästa snorklingsplats. Jag var såklart med denna gången. Jag kan inte riktigt beskriva känslan men det var fantastiskt. Vattnet var inte kallt överhuvudtaget och man bara njöt medan man simmade med våra små låtsasfenor och flaxade lite grann med händerna. 

Tredje och sista snorklingen var revet så himla vackert! Vi hade med oss en guide från båten denna gång och han pekade och berättade lite om det. Även om man inte hörde så bra, krockade med alla andra maskar och fick en våg eller två över sig så kändes det ändå ganska lyxigt. 

Efter lite kakor i magen var vi påväg hem med ett stort leende på läpparna och sol på benen. 

Vi är väldigt nöjda med denna turen!Superman Mikael!🐟

Jag förstår att ni är supernöjda med denna upplevelsen. Det ser verkligen helt underbart ut, synd bara att du skulle bli lite sjösjuk gumman.

Här hemma är det långt ifrån så sköna temperaturer som ni har. Grått och ruggigt och ca 5 grader, så självklart blir jag avundsjuk.

Puss & Kram till er!

Svar: Ja Gud så fin utsikt det var! Fantastiskt som ni brukar säga 😃 poss&kram!!😍🌟
Evelina Blom

2014-11-21 | 10:32:43

Vi som sitter här hemma i regn och rusk njuter av era bilder och dina roliga texter kram Och ta väl hand om er.

Svar: Usch då får hoppas att det blir lite bättre väder för er! Tusen kramar 🌟
Evelina Blom

2014-11-21 | 13:55:21

Helt fantastiska bilder, nu på morgonen var det 0 gradigt och frost
hade varit skönt med 30 grader som ni har

Sköt om om er

Svar: Usch och fy! Det låter inte så lockande 😃 kram!
Evelina Blom

2014-11-22 | 09:15:42

Åhhh, så underbart!
Jag är så avundsjuk att jag snart går över i gröngredelin.

Kram!

2014-11-29 | 14:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback