galen joker

 
 
 


Detta behöver du:
  • Foundationsvamp
  • Ljusare bas än din egen hudton
  • Sirap, eller filmblod
  • Olika röda och bruna läppstift
  • Svart ögonskugga
  • Blå ögonskugga
  • Svart kajal
  • Linser till ögonen om man vill ha.
  • Olika skuggor som kan skapa blåmärken (ex gul, lila, brunt, grönt)

Såhär gör du:
Börja med basen och jämna ut nedåt halsen och öronen. Försök att täcka över dina ögonbryn, lättare sagt än gjort haha! Mycket enklare om du har ljusa bryn. Ta svart eller grå skugga och dra fram käkbenen och rynkor, ta det också nedanför käkbenen. Ta till en snedskuren pensel, blöt ner och ta den blåa skuggan för att forma spetsarna, fyll sedan i. Ta en pensel med svart skugga och gör en sotningsliknande på ögonlocket, det ska inte se perfekt ut! Under ena ögat gör du en trekant och fyller i, sedan drar du ner det och gör små
droppar nedåt. Ta nu en primer (om du har) gör konturerna på hur näsan ska vara. Sedan tar du svart skugga och fyller i! (Annars så blöter du ner penseln och tar skugga och gör precis samma sak). För att göra brynen på ena sidan så tar du en smal eller snedskuren pensel och blöter ner med den svarta skuggan och formar som du vill ha den,

Dags för blåmärken! Lek med formerna och färgerna och gör precis som du känner för. Jag tog läppstift först och duttade med svampen för att få det lite suddat, och sedan skuggor runt omkring för att få det realistiskt.. Vill du ha lösfransar sätter du på det nu, hade vart snyggt med ett par överdrivna till detta, eller inga alls som jag har på bilden.

Börja blanda en snygg färg som du kan ha till läpparna, ta gärna en läppensel som du kan måla på läpparna med! Gör formen först, men gärna utanför läpparnas konturer, gör dem stora. Dra sedan ut på läpparna och nedåt så det ''rinner'' blod. Dutta med svamp runt om läpparna! Ta svart skugga längst inåt läpparna för att skapa djup. Ta nu filmblod eller sirap och blanda med röd karamellfärg eller läppstift som jag gjort och ta där du känner för att ha det. Sätt i linser om du känner för det och gör en grym frisyr till, kanske heltuperat?!

 
 
 
 
 


Idag har jag och min älskling vart tillsammans i ett halvår. Och det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar honom och hur mycket han faktiskt betyder för mig. Han har hjälpt mig så mycket genom denna sommaren och han får mig till den lyckligaste tjejen på jorden och jag önskar mig inget hellre än att vara med honom. Du och jag genom allt hjärtat. ♥

Vampyr

Förlåt mig sååå mycket att jag inte uppdaterade igår! Det krånglade med bilderna jag skulle lägga upp igår som jag sa till er på instagram (IG: evelinablom) och sen så hade jag så mycket annat för mig. Men nu är jag tillbaka! Igår så sminkade jag Felicia till en snygg sexig vampyr haha ;) Här får ni beskrivning om hur jag gjort så ni kan testa på det hemma!


När ni gör basen, se till så att den blir ljusare än din egna hudton och gärna grå. Här har jag ännu inte gjort hennes panna så här ser ni skillnaden! (Hon har fransförlängning, annars så har ni såklart inte mascara när ni börjar sminkningen.)


Nu är hela basen klar, se till att dra ner på halsen och öronen och över läpparna, va noga med pudringen under och ovanför ögat och sedan pudra som vanligt. Tyvärr så glömde jag ta kort på modelleringen! Men du tar en gråbrun skugga som du tar under ögonen, under käkbenet och gärna väldigt tydligt så man ser det! Ovanför pannan vid hårfästet och i vecken vid munnen! På denna bilden har jag inte modellerat.


Måla brynen gärna lite mörkare än vad du brukar, lek med formen! Sedan börjar du göra en svart sotning försiktigt uppåt, och sedan under ögat. Nu till det trixiga, gör en spets. Jag använde mig utav en snedskuren pensel och svart skugga som jag blött ner, sedan format den som jag vill.

Ta nu en röd skugga på ögonlocket där du slutade med den svarta och sudda uppåt, ta också röd skugga nedanför ögat efter den svarta och sudda ut. Och till slut tar du röd kajal och tar på slemhinnan!


Ta nu en svart läppenna och svart läppstift, eller som jag gjorde, en eyeliner och målade formen runt läpparna och sedan suddade lite inåt. Och sedan ett vinrött/lila läppstift och suddade in tillsammans med det svarta! Ta sedan på läppglans så det glittriga/glansiga kommer fram.

And voila! Vill du ha blod så kan du blanda mörk sirap och röd karamellfärg, eller brunt och rött läppstift. Och har du vampyrtänder och några coola linser så kör på det också!!
Vampires


höstdag

här är min version

 
 

Modell: Emma Leandersson


Såhär har jag gjort min sminkning om jag skulle gjort reklam för Cliniques foundation. Det är foundationen som ska vara i fokus, därför ska det vara väldigt neutralt och naturligt. Jag gjorde en heltäckande bas med lite modellering som formar ansiktet, och mycket highlight där jag vill försköna vissa partier så som under ögonbrynet, ovanför läpparna och under ögat bland annat. Därefter gjorde jag  en ljus lockskugga tillsammans med en ljusbrun gjobskugga och en simpel eyeliner utan vinge! Inte mycket mascara då jag vill hålla det naturligt. Sedan en ljus och fräsch rouge som inte tar fokus plus ett ljusrosa läppglans!

Hade jag gjort en helstyling hade jag gjort mjuka lockar och satt upp dem i en enkel uppsättning, bakgrunden skulle varit i en varm miljö med jordnära färger och kläderna skulle vara åt beige/silke. Reklamen ska funka till alla åldrar! Men mest blir det från 16 och uppåt enligt mig! Puss.

nya hår

 

streetstyle

               
 
 
 
 

Keps - LA New Era  Jacka - Elvine  Skjorta - Ralph Lauren  Mobilväska - NN.07 Jeans - Emilio Skor  Palladium