🍓🍉🌸🌞🐳

Idag har vi inte gjort så mycket nytta egentligen. Vi har solat & badat lite grann. Promenerat en hel del när det var som varmast haha. Då jagade vi skuggan kan jag säga! Men vi ska inte klaga, vädret här är helt underbart. Det är 26 grader just nu & klockan är 19:00, man fryser inte ett dugg. 

Vi snubblade dessutom in på ett Svenskt Café igår påväg hem! Dit hamnade vi idag också, och de sökte personal. Så förhoppningsvis får Lisa det! 😃 Hur grymt som helst! 
De hade till och med aromat, så självklart köpte vi de. Nudlarna blev ju mycket godare då haha. Annars har de allt möjligt så som knäckebröd, chokladpudding, OLW chips (chipsen i Australien är inte alls lika goda som hemma), choklad och annat smått & gott! Självklart mat också. 😃 

Vi ska sätta igång med middagen om en stund och annars blir det nog bara slapp idag! Vi ska försöka boka snorkling vid barriärrevet snart också, kanske till och med skydive för mig men det får vi se, sitter med två broschyrer framför mig! 😃 Det blir inget för Mikael, han får titta på istället. 

Puss&kram! 

Man kan bygga ihop en egen vattenfåtölj om man bara vill!! 😄


Hallå där snyggingen i poolen! Jäklar vad skönt det ser ut. Lyckan måste vara total, jag säger bara AROMAT!!!! Jag kan nästa se framför mig hur Mickes ögon tårar sig när han ser aromatburken. i hyllan. Det låter som att ni har det jättebra just nu, då blir vi här hemma också lyckliga.

Jag håller verkligen tumarna för att Lisa ska få jobbet, det hade ju varit kanonbra.

Pussar & Kramar i massor till er.

Svar: Ja haha nu har han aromat till allt!! 😃
Evelina Blom

2014-11-17 | 11:06:59

Gott att se dig gumman!

Kram!

2014-11-29 | 14:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback