Första dagen i Airlie Beach

Igår började vår dag med att boka hotell i Thailand, hotell! Så otroligt skönt. Sedan bokade vi en hembiljett. Vi var väldigt glada och nöjda så vi gick ut och letade efter incheckningen till båten som vi ska åka med idag.

 Vi hade gått åt fel håll så vi gick tillbaka till hostelet och frågade om vägen. Det visade sig vara lätt som en plätt, så vi fick vår vägbeskrivning till båten och biljetterna så åt vi Domino's 5 dollars pizza till lunch. Airlie beach är en väldigt mysig och fin liten stad med stora fina båtar, små resturanger och caféer. Vi gick till lagunen där den stora poolen fanns och påvägen dit, såg vi en fin strand och de kristallklara vattnet. Det är synd att man inte kan bada även om vi såg 3 stycken som gjorde det. Man gör det på egen risk såklart! Vi är inte så coola av oss så poolen funkade mer än bra! Där finns det trots allt inga höga vågor eller läskiga fiskar och maneter. 

Vi gick oss en runda och utforskade området och när vi skulle gå till Woolworth för att köpa vatten och middag/frukost så var det stängt. Vet ni vad klockan var? Halv 6. Så vi pallrade oss vidare med en sur min till en liten affär där vattnet kostade 6,5 dollar för två stycken istället för 80 cent per flaska. Jahaja, så det kan bli. 

Det fick bli en glamorös middag på Subway istället och film på rummet. 
När vi fick bekräftelsemejl från flygbiljetten insåg vi ännu en sak. Vi hade bokat fel MÅNAD! Inte fel datum, utan månad. Jag vet inte hur vi lyckades med det men för oss var det mer troligt att man har fel på datumet så vi kollade inte ens månaden haha. Förhoppningsvis löser detta sig, och är något vi kommer skratta åt en vacker dag! Mikael tar kort på en jäääättestor skalbagge. Jag tar kort på honom istället, mycket sötare! 


Vilka fina bilder . Men det bästa är att ni kommer hem. Efter resan till Thiland.

Svar: Ja visst! Det ska bli så härligt så💗
Evelina Blom

2014-11-30 | 09:35:27

Jätteglad att ni inte är så coola ... bra att ni är rädda om er!

Här hemma är det mörkt, kallt och första advent. Ni har det helt klart bättre!

Kram!

2014-11-30 | 13:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback