Taronga Zoo

Vår dag började nere vid Hyde Park där vi mötte upp Karl och gick vid Royal botanic garden, det är som en jättestor park med fina växter! Vi gick även in i St Mary's katedralen som var väldigt stor och häftig! 

Vi tog oss till färjeläget och åkte över till Taronga Zoo där de har väldigt mycket djur! Allt till känguru, Quokkas, gorillor, elefanter, emu, giraffer, surrokater, wombats, tigrar, sköldpaddor, snöleopard, lejon, läskiga spindlar, koalor, krokodiler och mycket mer! Allt detta skulle vi hinna med att se på 2 timmar så det blev lite spring i slutet för att försöka hinna med alltihop. Måste bara säga att jag ville verkligen ta med mig en koala hem! Gud så söta dom är, för att inte tala om kängurus! 

Sedan började tog vi färjan tillbaka och gick hemåt! Det har varit väldigt fint väder idag också, ca 27 grader fast lite mer vind så det var skönt! Min mobil dog tyvärr under dagen så blev inte så mycket bilder! Finns mer på kameran men tar nog för lång tid för att ladda upp. Men här får ni några stycken i alla fall😛😘

 Hoppas ni får en bra dag hemma ❤️ 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback