Purple rain

Det blev frukost i Central Park igen, vårt nya lilla favoritställe. Vi satt på stenplattor som var stora och rätt så mysiga. Rättare sagt låg man ner med ryggsäcken som kudde helt slut efter vandringen från hostelet till parken. Det var långa 200 m idag kan jag meddela. Roliga måste vi sett ut också. Ryggsäckarna måste vägt minst 5kg extra idag, det kände både jag och Mikael. Kan det ha varit strandhandduken som vägde så mycket? Man vet aldrig. 

På de där plattorna satt vi i säkert 5 timmar. Man räknade liksom ner tiden tills vi skulle åka med bussen, när klockan var 15 var det ju bara 4 timmar kvar. Vi gick lite i omgångar för att gå på toa (otroligt fräscha alltså, bra musik är de på dem också) eller köpa något. Sedan var det dags att få i oss någon slags lunch/middag så då satt vi på restaurangen i si sådär 2 timmar. Sedan var det dags att gå tillbaka till vårt hostel där vi egentligen inte "får" vara längre då vi checkat ut men vi lånade lite el från dom så vi kunde ladda upp mobiler och datan lite grann innan bussfärden! 

För nu när man hade räknat ner 9 timmar så var det dags att börja ställa tillbaka timmarna. Det var nämligen 12 timmar kvar tills vi var framme i Melbourne! Vi fick en liten mysig chaufför som är väldigt mån om att vi har det bra på färden och berättar lite då och då om fakta eller säger lite roliga kommentarer. 

Efter ett litet tag i bussen när det börjat skymma utanför kom det musik i bakgrunden och en go låt kom, nämligen Purple Rain med Prince. Och i den stunden kom det en blå mysbelysning i taket på bussen. Väldigt passande!

Vår chaufför satte senare på en film som nyss blivit klar och om en stund blir det stopp för att få oss en liten rast. Nu är det bara 9 timmar kvar och det är kolsvart ute då det inte finns några lampor som lyser upp, utan det är bara en liten måne som sticker fram ⭐️🌜

Vi hörs imorgon när vi är i en annan stad med nya äventyr. Kramkramkram!


Våra favvoplattor! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback