Godkväll!

Imorse testade vi på frukosten här nere, det var helt okej bara det att till och med mjölken vad sötad så det blev lite för mycket för att vara morgon haha. Vi fick en nötbar, musli, mjölk, ett juicepaket och en muffins!

Sedan började vi turen från Coogee till Bondi Beach. Och det var så fin utsikt! Till en början var det molnigt så vi tänkte att det var bra att ha jeans på sig då det var lite kallare igår. Men efter en halvtimme ungefär sprack det upp och blev jättefint, säkert runt 22 grader. Då önskade man att man hade tänkt om lite med klädvalet ;) Vi var ett gött gäng som gick turen och guiderna likaså!

När vi kom till Bondi så gick vi till Hungry Jacks som e motsvarande till Burger King hemma. Bredvid såg vi även en Ben & Jerry's butik som vi tänkte gå och köpa något, men det hann vi inte så det får vi göra en annan dag, de har ju lite fler smaker än hemma :D

Annars har vi inte gjort så mycket idag, vi försökte skaffa kontantkort med Amaysim med 5gb surf, och antal fria sms och samtal inom Australien men just nu krånglade det så vi får ta tag i det i morgon istället.

Nu e klockan 23 så vi ska titta på någon film för att sedan sova. Jetlagen har inte lagt sig ännu (speciellt inte för den lilla killen här som ligger i sängen bredvid mig, som nästan somnar haha)

Kram på er!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback