30/10

Vår dag började ganska sent, jag, Mikael och Caroline kom iväg runt 12 tiden för att gå ut och äta lunch! Eftersom de inte har någon kyl eller frys hemma än så blir de att man går ut och äter istället. Vi stannade vid en thailändsk resturang vid Chapel Street där det är som en liten huvudgata med affärer, caféer och restauranger. Jag valde grön curry med kyckling och ris som var rätt starkt så jag drack väldigt mycket vatten bredvid klen som jag är haha. Mikael valde röd curry. Såsen var mycket krämigare här än hemma vilket var väldigt gott. Caroline valde Pad Thai som var så god verkligen! 

Vi kunde till och med gå i shorts och linne igen, vilket var väldigt skönt. Efter maten gick vi och kikade in i affärer ett tag och Caroline hittade en väldigt fin kavaj som hon köpte! Vi andra hittade ju såklart också lite grann men vi köpte inget vilket nog var lika bra. 

Påväg tillbaka köpte vi varsin juice för att släcka törsten och så skyndade vi oss hem för att hämta bilen, för nu skulle vi ut på äventyr! Caroline hade hittat ett sängbord på Gumtree som hon ville ha så vi skulle hämta den vid 17:00. Först körde vi fel, för det var visst till andra sidan stan vi skulle till, och så var det så mycket trafik så det tog mycket längre tid att komma dit. Så nu fick vi se lite mer av "storstaden" av Melbourne från bilen vilket var kul. När vi kom fram till lägenheten så fick Caroline sängbordet, en skohylla och ett tvättställ för bara 20 dollar. Vilket kap! Så då var vi nöjda i bilen hem. 

Väl hemma blev vi hungriga så vi gick till Woolworth som är som Ica. Det blev wraps, kyckling och sallad som vi skulle äta (vi blir ju tvugna att slänga resterna tyvärr!). Det blev väldigt gott faktiskt! Sedan blev det filmkväll 👏😍Batman avenue! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback