Tjingeling!

Det blåser och det har regnat. Idag har det varit runt 17 grader, usch och fy! Så det har varit en stanna inne dag verkligen. Även om vi trotsade vädret en stund för att köpa mat! Vi åt på ett ställe som hette Salsa's där de har tacos och burritos. Det blev ingen stark mat för den delen heller idag tack och lov haha! 

När det kom ösregn utan paraply eller jacka fick vi ta skydd i ett litet köpcenter för att leta efter ett café. Även om vi har sett hur många som helst de senaste dagarna hittade vi dem ingenstans! Vi började gå hemåt tills vi såg Monkey Bean som är ett mysigt café rätt så nära oss. Där tog vi varm choklad och delade på en bulle. Det var väldigt trevligt där så dit går vi förmodligen igen. 

Annars har vi bara slappat! Vi åt pizza för en stund sedan och om man gillade deras facebooksida fick man gratis chokladmousse till så det gjorde vi ju såklart.😃 Den var himmelskt god faktiskt, man märkte att den var hemmagjord så vi ville bara ha mer! Nu är det Cowboys & Aliens på tv som vi halvsomnar till haha. Caroline är snart hemma hon har jobbat hela dagen stackarn.

Ha en fin lördag, hoppas det regnar för er också! ❤️😁✨

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback