🌴🌵☀️🌴🌵☀️🌴🌵☀️🌴🌵☀️🌴🌵☀️

Vi vaknade i tid men ändå blev det stressigt till utcheckningen! Vi hittade inte vårat 4e kort men tillslut bestämde sig den för att titta fram haha. 

Vid 11 tiden blev det Thai som fick bli någon slags brunch så vi slapp vara hungriga på planet. Vi kom fram till tågterminalen 10 minuter innan tåget skulle gå, och vi hade inte köpt några biljetter. Så jag ställde mig i kön till biljettkiosken och de andra försökte ge sig på automaten som till slut gav med sig så vi nästan sprang mot tåget som vi knappt hittade, men vi hann! Puh. 

Vi åkte med Qantas som jag och molle gjorde påvägen till Sydney och vi var inte besvikna denna gången heller. Vi fick till och med glass, mums. 

Så ikväll har vi bara gått omkring och strosat för att se igenom den lilla staden. Och vi har inte behövt frysa idag som vi har behövt göra i Sydney (även om det var varmare än hemma hehe) så det var otroligt skönt. Strandpromenaden var väldigt mysig så det var inte sista gången. Synd bara att det är farliga djur i vattnet så man kan inte bada här på samma sätt, men det fanns en riktigt stor pool där man kunde bada (saltvatten också tror jag!). Så får vi se om vi hittar någon strand där man kan bada. 😃Vår lilla pool vid hostelet. 
Frukt & grönsaksmarknad! 
Utomhusträning. 

Den stora poolen! 


Ett kök där man kunde grilla & laga mat utomhus! 
En mysig kvällsmarknad! 


Hallå på er,
Vad roligt att ni alla fyra har samlats, coolt!!
Skönt att resan gick bra och att ni fick att äta.
Jobbigt med hostel som inte funkade i Sidney.
Vi följer er här hemmifrån, mycket roligt att läsa er blogg.
Ha det nu så bra som ni kan!!
STOR kram från pappa

Svar: Ja så roligt!! Ja det var tråkigt men nu har vi hittat rätt bra hostel efter det! Lite dyrare men värt så att man trivs. Det ska vi! MASSA kramar tillbaka❤️❤️
Evelina Blom

2014-11-15 | 09:17:56

Skönt att ni inte behöver frysa för det gör vi här hemma akta er för farliga fiskar.

Svar: Ja det kan inte vara roligt att ta på sig lager med kläder! Här räcker det gott & väl med linne och shorts på kvällen också! Kram 💗☀️
Evelina Blom

2014-11-15 | 09:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback