🏄🐟💋💗

Lördag:
Vi gick till marknaden när vi hade gjort oss iordning och köpte melon, mango, banan & passionsfrukt för det skulle bli fruktsallad till frukost! 🍉 

Efter frukosten gick vi till shoppingcentret för det skulle letas adapter till Lisa & Viktor bland annat! Jag hittade även schampo och balsam från Redken för 300kr tillsammans som är väldigt billigt! Men jag köpte det inte än utan det fick vänta.😜 

Jag och Mikael åt nudlar till lunch haha, billigt & bra! Vi gick sedan till den stora poolen och bada som var varm och go! Vi köpte en crepe med jordgubbar och glass i som blev som förrätt innan vi gick hem och lagade ihop lite mat. Vi la in en tvätt och hoppade i poolen hemma och väntade innan det var dags för läggdags.  

Söndag: 

Fruktsallad till frukost idag också fast med banan, mango, ananas & granatäpple! Vi gick till köpcentret och köpte mat till idag & schampo, balsam till mig. Vi badade ett tag i poolen hemma och nu sitter vi i parken vid havet. Det är 31 grader och klockan e snart 18:00! 

Om en stund ska vi gå hem och laga mat och ta det lugnt. 😃🌴☀️ 

Dessutom har jag och Mikael bokat en guidad tur! Vi ska in i djungeln en heldag och bada i olika vattenfall, se efter platypus & andra djur. Äta mat och ha det roligt! Detta är på onsdag så det ser vi fram emot väldigt mycket. Vi åker med Uncle Brian's som vi har hört mycket gott om. 🌵☀️Jultomten var redo! 

Det var helt otroligt många fladdermöss som flög, man ser det så dåligt på bilden men det var som en hel flock som aldrig tog slut! Stora var dem också.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback