7/11

Vi åkte in till stan med Caroline, hon skulle köpa en kjol och strumpbyxor till sitt jobb. Vi gick lite i affärer och kollade och sedan när Caroline skulle jobba gick jag och Mikael till en graffiti gränd där det fanns jättemånga häftiga målningar! 

Vid 6 tiden åkte vi till St Kilda beach och köpte glass medan vi kollade på solnedgången. Det var väldigt varmt idag så det var behagligare än senast! Dock fick vi sandloppor på oss?! Vi vet inte vad det var men det var hemskt. Det var jättemånga småkryp som liksom vet sig fast i huden så vi fick nästan springa därifrån och hitta en annan plats att sitta på haha. 

När solen hade gått ner gick vi längst ut på piren för där skulle det nämligen komma vilda små pingviner hade vi hört. Och visst var det så! Så himla söta var dem. Man fick inte ta kort med blixt såklart och man fick inte gå på stranden för det var deras. Väldigt bra att de får en egen plats! Vi såg även en råtta haha. 

När vi skulle ta spårvagnen hem såg vi flera australian possums som också var jättesöta! Vi fick tyvärr inga bilder på dem dock. 


Någon hade friat genom att skriva Marry Me ❤️ På himlen. Så fint! Fick bara med hjärtat för det andra hade hunnit suddas ut. 
Nu är jag så avundsjuk på allt som ni får vara med om! Dock inte sandlopporna, hihi!! Vilka häftiga bilder i graffiti! Väldigt roligt att få se och höra vad ni gör! Vi följer er varje dag! Hälsa Carro! ❤️Krraam sötnosar

Svar: Ne dom var inte så roliga! Ja visst var dom häftiga 😛 pussåkram! Hon hälsar så gott tillbaka ❤️
Evelina Blom

2014-11-08 | 11:50:01

Det var en häftig gränd med otroligt snyggt gjorda graffitimålningar. Dom små pingvinerna var så himla söta. Jag förstår att man inte får ta bilder med blixt, men det var allt lite synd. Jag såg ett program på tv från Melbourne det var egentligen ett program om husbygge, men där visade dom även just dom fina sjöbodarna som ni har fotat.

Jag skriver ut allt från bloggen till mormor med alla era foton i färg. Hon är väldigt glad för att kunna följa er på resan och hon ser fram emot varje helg när hon får nya utskrifter. Hennes oro för er har nog lagt sig lite nu, men hon längtar tills ni tillbaks här hemma igen.

I natt har Sara sovit hos oss och det var riktigt mysigt att ha henne här nu när det är så tomt utan er.

Pussar och kramar i stora lass!

Svar: Visst var det häftigt! Pingvinerna var ännu sötare i verkligheten hihi. Jasså vad roligt! De sjöbodarna låg så bra till på stranden också!

Du får hälsa Elaine så gott från oss och krama henne! Det är bra så hon får veta vad vi gör för något 😍

Vi saknar er massvis ❤️❤️ bra att Sara tar hand om er!😉
Evelina Blom

2014-11-08 | 14:32:42

Jäklar vad snyggt! Tänk att kunna göra det med spray!
Jättesöta pingviner. Så avundsjuk!
Kram!

Svar: Ja visst! Det kan ju inte vara lätt 😃 dom små liven var så himla söta, man villa bara gosa med dom men det gick inte så bra haha ☀️
Evelina Blom

2014-11-11 | 11:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback