6/11

Det var en riktig tvättardag. Vi tog med oss alla kläder förutom de vi hade på oss för att gå till Coin Laundry där vi kunde tvätta våra kläder! Vi fick dock bara i två tvättar för vi hade inte tillräckligt med mynt. 12 dollar för två tvättar var ju lite att ta i, men det var ändå värt det. Resten av kläderna tvättade vi i badrummet hemma då jag hade med mig handtvätt. Så det tog en stund och efteråt var hela badrummet fyllt med vatten kändes det som. 

Efter att ha fått i oss lite mat i magen begav vi oss till stan för att göra en grundligare utforskning. Vi gick till China Town som vi tyckte var större här än i Sydney. Sedan var vi vid Federal Square  som var väldigt vackert på kvällen. Det är som en knytpunkt för spårvagnar och tåg. 

Vi hittade dessutom en godisbutik! Det fanns väldigt många Jellybeans smaker som vi köpte en liten del av. En smak var tabasco så ni förstår ju hur den var haha. 

Vi gick till sist längs vattnet där många mysiga resturanger (dyra) fanns! Upp på en liten bro där det fanns väldigt många lås på som i Paris. Sen var det raka vägen hem till sängen! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback