3/11

Denna dagen började med att jag, Mikael, Caroline och Rebecca gick och åt brunch ute i solen. Det var jeansväder men det var varmt i solen när vi satt ner och åt. Det var väldigt gott! Jag åt toast med advokadoröra och Mikael tog french toast som smakade lite mer som en kaka. De andra valde en tallrik med allt möjligt som till exempel ägg, rostbröd, svamp och korv med mera! 

Efter vår brunch tog vi det lugnt hemma en stund innan vi skulle iväg och äta på Carolines jobb (hon jobbade den dagen så vi ville ju självklart se henne hur hon jobbar). Jag tog Gnocchi  bolognese och tydligen så var gnocchi en slags nudel som såg ut som små potatisar och var lite gummiaktiga. Mikael tog en burgare som det var massvis med lök på haha, annars var den god. 

När vi var klara såg vi att Rebecca hade kommit så vi gick upp en trappa och tog varsin öl och hade det trevligt! Just då plockade Caroline disk men lagom till andra glaset så stod hon i baren en trappa ner. Baren heter European bier café och var ett jättemysigt ställe. De hade Rekordelig bland annat som var svenskt, sedan hade de mycket öl från olika ställen i Europa. Lite roligt koncept! 

Medan vi väntade på att Caroline skulle bli klar så gick vi och köpte pizza, för att sedan rulla hem i en taxi som är relativt okej pris! 😃Roligt att ni äter god mat här är det mulet och grått vi saknar er

Svar: Jaa va har de jätte bra, idag ska vi få 20 grader åh moln :) saknar er med
Evelina Blom

2014-11-05 | 15:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback